Buiten trainen in Scheveningen

De Buitenspeelplaats

BUITEN TRAINEN OP DE PIER

Train bij De Werkplaats met je favoriete trainers in de frisse buitenlucht. En dit alles met een waanzinnig uitzicht over zee!

Wat is de Buitenspeelplaats?

De Buitenspeelplaats is een functionele trainingsruimte gecreëerd op het terras van De Werkplaats. Je kunt hier onze trainingen volgen, los gaan op bokszakken, trainen met gewichten en gebruik maken van de Functional Rig. Vanwege onze ligging op de Pier in Scheveningen, train je altijd buiten met een fantastisch uitzicht over zee. Nieuw is ons dak, dat bescherming biedt tegen de regen als het weer even niet mee zit.

Personal Training en Small Group Training

De Buitenspeelplaats is momenteel alleen open voor Personal Training en Small Group Training. Het is nog niet mogelijk om zonder begeleiding van deze ruimte gebruik te maken.

Buiten sporten en corona

Gezondheid en veiligheid heeft voor ons altijd prioriteit, zo ook in een periode van corona. We werken in deze periodes volgens een goedgekeurd protocol waar we onze leden bij aankomst attent op maken. Denk hierbij aan looproutes, desinfecterende procedures en afstand tot elkaar. De Small Group Training bestaat uit maximaal 6 personen.

Aanmelden voor een van onze trainingen kan hier, of neem contact op voor een proefles voor de Small Group Training. Let op: Het is niet mogelijk om zonder begeleiding van deze ruimte gebruik te maken.

zij zijn je voorgegaan

BEOORDELINGEN PERSONAL TRAINING

Boek een gratis intake!

Kennis maken met de Werkplaats?
MELD JE AAN