fbpx

De trainers

Tim & Maurice

DE MANNEN ACHTER DE WERKPLAATS

‘De Werkplaats’ is ontstaan, doordat twee beste vrienden hun passie en krachten bundelen. In hun eigen Personal Training Studio delen ze hun kennis van sport en voeding met jou.

De mannen achter ‘De Werkplaats’ zijn; Tim en Maurice. Onze ambitie is om jou te helpen jouw doelen te bereiken. Zoals de naam al doet vermoeden is onze studio een plek waar hard gewerkt wordt. We vinden het wel belangrijk om hard werken te combineren met heel veel lol, zowel bij onze Personal Trainingen als de Small Group Training. Want dat is dé manier om jouw levensstijl op lange termijn aan te passen.

Expert in voeding

MAURICE

Ruim 15 jaar heb ik in de keuken gestaan bij verschillende gerenommeerde restaurants. Door mijn liefde voor koken ben ik mij daar ook in gaan verdiepen, want hoe kan ik nog sneller en beter iemands lichaam doen transformeren?! Juist, door voeding! Zelf eet ik gebalanceerd en gevarieerd en juist door het in balans brengen van mijn voedingspatroon en die van mijn cliënten heb ik daar waanzinnige resultaten mee behaald.

Van jongs af aan vormt sport al een rode draad in mijn leven. Ik heb dan ook van veel soorten sport geproefd. Judo, schermen, tennis en basketbal. Op latere leeftijd kwam ik in contact met fitness en vanaf dat moment was ik hooked! Elke training maakte mij sterker en fitter. Dat zagen mijn vrienden ook en voor ik het door had was ik bezig met coachen en wist ik; dat dit is wat ik wil doen, mensen helpen!

Meervoudig kampioen Crossfit

TIM

Al vanaf jonge leeftijd heb ik een liefde voor sport. Dat heeft er ook voor gezorgd dat ik begonnen ben aan een sportopleiding. Voor mij een ideale manier om meer kennis op te doen in alle takken van sport, maar ook de basis te leggen om het pad naar de topsport te beklimmen.

Als ik een sport beoefen dan geef ik alles en ga ik ook tot het uiterste om uit te blinken. Of het nu gaat om voetbal, waarbij ik voor de KNVB mocht uitkomen. Of toen ik gingen boksen en mij naar A niveau heb gevochten. De winst van het clubkampioenschap bij mijn tennisvereniging. Ik ga er helemaal voor! De laatste jaren heb ik mijn passie gevonden in crossfit. Hiermee heb ik inmiddels twee toernooien gewonnen, waardoor het nu mogelijk is om deel te nemen op elite niveau.

Boek een gratis intake!

Kennis maken met de Werkplaats?