De Personal Trainers

Onze Personal Trainers

DE KRACHT VAN DE WERKPLAATS

De Werkplaats is ontstaan doordat twee beste vrienden hun passie en krachten bundelen. In hun eigen Personal Training Studio in Scheveningen delen ze hun kennis van sport en voeding met jou.

Ben je op zoek naar een Personal Trainer in Scheveningen? Dan ben je bij De Werkplaats bij het juiste adres. Al onze Personal Trainers hebben een duidelijke ambitie om jou te helpen jouw persoonlijke doelen te bereiken. Zoals de naam al doet vermoeden is de training studio een plek waar hard gewerkt wordt. We vinden het wel belangrijk om hard werken te combineren met heel veel lol, zowel bij onze Personal Trainingen als de Small Group Training. Want van sporten met plezier kunnen we jouw levensstijl op lange termijn aan passen!

Expert in voeding

MAURICE

Ruim 15 jaar heb ik in de keuken gestaan bij verschillende gerenommeerde restaurants. Door mijn liefde voor koken ben ik mij daar ook in gaan verdiepen, want hoe kan ik nog sneller en beter iemands lichaam doen transformeren?! Juist, door voeding! Zelf eet ik gebalanceerd en gevarieerd en juist door het in balans brengen van mijn voedingspatroon en die van mijn cliënten heb ik daar waanzinnige resultaten mee behaald.

Van jongs af aan vormt sport al een rode draad in mijn leven. Ik heb dan ook van veel soorten sport geproefd. Judo, schermen, tennis en basketbal. Op latere leeftijd kwam ik in contact met fitness en vanaf dat moment was ik hooked! Elke training maakte mij sterker en fitter. Dat zagen mijn vrienden ook en voor ik het door had was ik bezig met coachen en wist ik; dat dit is wat ik wil doen, mensen helpen!

Meervoudig kampioen Crossfit

TIM

Al vanaf jonge leeftijd heb ik een liefde voor sport. Dat heeft er ook voor gezorgd dat ik begonnen ben aan een sportopleiding. Voor mij een ideale manier om meer kennis op te doen in alle takken van sport, maar ook de basis te leggen om het pad naar de topsport te beklimmen.

Als ik een sport beoefen dan geef ik alles en ga ik ook tot het uiterste om uit te blinken. Of het nu gaat om voetbal, waarbij ik voor de KNVB mocht uitkomen. Of toen ik gingen boksen en mij naar A niveau heb gevochten. De winst van het clubkampioenschap bij mijn tennisvereniging. Ik ga er helemaal voor! De laatste jaren heb ik mijn passie gevonden in crossfit. Hiermee heb ik inmiddels twee toernooien gewonnen, waardoor het nu mogelijk is om deel te nemen op elite niveau.

Dans en lifestyle coach

MARIJKE

Stil zitten heb ik nooit gekund, dus op mijn 9e begon mijn liefde voor dansen en ben ik uiteindelijk ook afgestudeerd op de dansopleiding tot docent en professioneel danseres. Naast dansen heb ik een andere passie ontwikkeld, namelijk voor sport en crossfit. Na mijn eigen ervaring met afvallen en mijn lichaamstransformatie wist ik dat ik dit met anderen wilde gaan delen. Ik wil laten zien dat het voor iedereen haalbaar is om hun doelen en dromen te behalen.

Sport is zo veel meer dan alleen fysiek bewegen, het kan dienen als uitlaatklep, het kan je zelfvertrouwen verbeteren, het leren kennen van je eigen lichaam en plezier! Met deze mindset en enthousiasme coach ik met heel veel plezier.

Personal Trainer en voetbalcoach

GIOVANNI

Vanaf het moment dat ik kon lopen wilde ik al sporten en heb in mijn jeugd veel kunnen uitproberen, waaronder voetbal, waar ik uiteindelijk verliefd op werd. Dit doe ik nog steeds tot op de dag van vandaag en heb het zelfs geschopt om in de 3e klasse van Nederland te mogen voetballen.

Ik ben een groot liefhebber van sport waar een wedstrijd element in zit, dit geeft mij mijn drive om altijd beter te worden en te leren van mijn fouten. Ik geloof dat hard werken talent altijd verslaat. Omdat ik mijzelf beter wilde maken als atleet wilde ik deze passie ook delen met het trainen en begeleiden van anderen. Ik krijg enorm veel voldoening wanneer ik iemand mag helpen en iemand zie groeien. Hierdoor werk ik altijd met heel veel plezier als Personal Trainer op deze pracht locatie in Scheveningen.

Boek een gratis intake!

Kennis maken met de Werkplaats?
MELD JE AAN