De Werkplaats

Visie

VAN VET NAAR FIT

Bij ‘De Werkplaats’ is iedereen welkom om te komen trainen en samen met ons te werken aan je doelstellingen, dit kan bijvoorbeeld met Personal Training. Hier krijg je persoonlijke begeleiding, wordt je regelmatig gewogen en gemeten en ontvang je een voedingsconsult met doorlopende begeleiding over voeding. We bieden ook mogelijkheden voor Small Group Training. Hier sport je in kleine groepen en kunnen wij jou de aandacht en tijd geven om je de juiste technieken aan te leren en fysiek uit te dagen voor waanzinnige resultaten. Welke manier van trainen ook bij jou past, we bieden het aan tegen scherpe prijzen.

0

KM gerend

0

KG verloren

0

Tevreden sporters

Levenskwaliteit verbeteren

WAT WIJ DOEN

Wij hebben bij elkaar meer dan 20 jaar ervaring met personal training, groepslessen en bootcamps. Wij zijn er van overtuigd dat iedereen gebaat is bij een fit en gezond lichaam. Om jouw levenskwaliteit te verbeteren en doelen te behalen gaan we aan de slag met het maken van een training op maat en vinden we een voedingspatroon dat past bij jou.

Of je nu wilt afvallen, fit wil worden of strakker in je vel wil zitten. Aansluitend bij jouw persoonlijke doelstelling gaan wij samen aan de slag! Doordat jij samenwerkt met een professional, haal je gegarandeerd resultaat.

Meer over de trainers

PERSONAL TRAINING

Persoonlijk maatwerk
Door samen te werken bereiken we jouw doelen. Personal Training is trainen met persoonlijke begeleiding, een groepsles per week, doorlopende begeleiding over voeding en ongelimiteerd toegang tot de free gym.

PERSONAL TRAINING

Persoonlijk maatwerk

SMALL GROUP TRAINING

Extra aandacht voor jou
Sport in kleine groepen, waar wij kracht, gymnastiek en functioneel trainen combineren. Wij kunnen jou de aandacht en tijd geven om jou de juiste technieken aan te leren en fysiek uit te dagen voor waanzinnige resultaten.

SMALL GROUP TRAINING

Extra aandacht voor jou

TEAMBUILDING

Samenwerken met elkaar, voor elkaar
Wij faciliteren ook trainingen voor grotere groepen mensen, juist door onze unieke ligging zo dicht op het strand en duinen creëren wij een uitdagende workout voor iedereen.

TEAMBUILDING

Samenwerken met elkaar, voor elkaar

Boek een gratis intake!

Kennis maken met de Werkplaats?
MELD JE AAN