Personal Duo Training

Soms is het gewoon veel fijner om samen met een partner te trainen. Een vriend of vriendin, je levenspartner of je vertrouwde sportmaatje. Samen werken naar persoonlijke doelen is misschien net wel even iets leuker. Motiveer elkaar, heb lol met elkaar en reageer samen even af met een pittige functionele training!

Met Personal Duo Training is het mogelijk om Personal Training te krijgen samen met een vaste partner. Onze trainers zijn razend enthousiast om jullie samen te laten groeien naar de persoonlijke doelen die je wenst te bereiken. En we barsten van de leuke ideeën om tijdens een Personal Duo Training oefeningen met elkaar, tegen elkaar en met behulp van elkaar te doen. Alles voor één doel, een betere versie van jezelf!

DUO TRAINING ABONNEMENTEN

Kies je voor Duo Training bij De Werkplaats, dan ontvang je veel meer dan personal training zelf. Elk abonnement is inclusief deelname aan Small Group Trainingen en biedt altijd toegang tot de Free Gym op het terras van onze studio.

KOPER

Personal Duo Training
168.95 /  maand
Prijzen zijn per persoon en inclusief BTW
  • 4 x Personal Duo Training p.p.
  • 4 x Small Group Training p.p.
  • 1 x Voedingsconsult
  • Unlimited Free Gym
MELD JE AAN

STAAL

Personal Duo Training
288.85 /  maand
Prijzen zijn per persoon en inclusief BTW
  • 8 x Personal Duo Training p.p.
  • 4 x Small Group Training p.p.
  • 1 x Voedingsconsult
  • Unlimited Free Gym
MELD JE AAN

GEZAMENLIJKE PERSONAL TRAINING

Bij de Personal Duo Training is het traject gelijk aan die van de normale Personal Training. We starten met een intake en je ontvangt een uitgebreid voedingsconsult in de eerste week. Wanneer de trainingen zijn gestart, voeren we metingen uit om inzicht te krijgen in de voortgang naar de doelen die we samen hebben bepaald. Op basis van de resultaten uit deze metingen, passen we de trainingen en eventueel je voeding aan.

Het verschil met de normale personal training is dat we de trainingen op jullie gezamenlijk aanpassen. Let wel; ook als jullie beide aparte doelen wensen te bereiken, is dit perfect in te passen in de gezamenlijke training. Een leuke bijkomstigheid is dat er een groot aantal variaties mogelijk is om tegen elkaar of met behulp van elkaar te trainen, wat elke training extra leuk en uniek maakt!

Voor elk uur Personal Duo Training ontvang je per persoon een credit voor een Small Group Training erbij, waar we met maximaal zes mensen tegelijk trainen.

PERSONAL TRAINING STUDIO IN DEN HAAG

Onze Personal Training Studio is gelegen op De Pier van Scheveningen. Met een fantastisch uitzicht over zee en de boulevard biedt deze locatie elke keer weer een moment om even van te genieten. Het blijft heerlijk om voor of na een drukke werkdag even bij de zee te zijn met een pittige training. Buiten de koudste wintermaanden om maken we daarbij maar al te graag gebruik van onze Buitenspeelplaats; de functionele studio op ons ruime buitenterras. Hier train je echt in de buitenlucht met het geluid van de rollende golven op de achtergrond!

Duo Training en Corona

Zowel ons buitenterras als onze studio bieden voldoende gelegenheid om te trainen volgens de richtlijnen van de RIVM. We hanteren strikte protocollen waarbij we altijd 1,5 meter afstand tot elkaar houden. Looproutes zijn uitgezet en desinfectie middelen zijn ten alle tijden beschikbaar.

DUO TRAINING ABONNEMENTEN

welk abonnement past bij jou?
KOPER DUO - training voor 2 personen
€168.95
4 x Personal Training, 4 x Small Group Training, Voedingsconsult en onbeperkt toegang tot de Free Gym
STAAL DUO - training voor 2 personen
€288.85
8 x Personal Training, 4 x Small Group Training, Voedingsconsult en onbeperkt toegang tot de Free Gym
KOPER - training voor 1 persoon
€272.50
4 x Personal Training, 4 x Small Group Training, Voedingsconsult en onbeperkt toegang tot de Free Gym
STAAL - training voor 1 persoon
€446.90
8 x Personal Training, 4 x Small Group Training, Voedingsconsult en onbeperkt toegang tot de Free Gym
TITANIUM - training voor 1 persoon
€621.25
12 x Personal Training, 4 x Small Group Training, Voedingsconsult en onbeperkt toegang tot de Free Gym

Alle prijzen zijn per maand, per persoon en inclusief BTW. De minimale duur van een abonnement is 3 maanden en kan hierna per kalendermaand worden opgezegd. Bovenop elk abonnement ontvang je ook korting bij The Health Lab en The Fit Chef. Bekijk hier meer informatie over individuele Personal Training.

KAN IK EEN PROEFLES SAMEN MET EEN PARTNER BOEKEN?

Ben je enthousiast geworden om samen met een partner een Personal Duo Training te volgen? Wacht dan niet langer en neem vandaag nog contact met ons op. We nodigen je graag uit voor een proefles waarbij we kort kennismaken, om je vervolgens te laten ervaren hoe leuk een training bij De Werkplaats kan zijn!

BEOORDELINGEN PERSONAL TRAINING

Boek een gratis intake!

Kennis maken met de Werkplaats?
MELD JE AAN