fbpx

Wie zijn wij?

Home   /  Wie zijn wij?

Partners

Wij zijn Tim en Maurice, de drijvende krachten achter De Werkplaats. Ontstaan vanuit een hechte vriendschap, hebben wij een uniek concept gecreëerd dat niet alleen aantrekkelijk is, maar ook betaalbaar. Hier geloven we niet alleen in een fysieke plek die anders is dan alle anderen, maar ook in de kracht van kennis als investering in jouw fitnessreis.

Bij elke sport is een trainer essentieel, maar waarom zouden fitnessliefhebbers denken dat ze het alleen kunnen? Wij zijn een personal training studio die, in tegenstelling tot anderen, betaalbare pakketten aanbiedt. Naast onze kernactiviteit van personal training, bieden wij ook de mogelijkheid om in kleine groepen te trainen, zodat je meerdere keren per week onder begeleiding van een trainer kunt trainen, zonder extra kosten. Een uniek concept waarin ook voedingsconsulten en wellness, zoals onze sauna, centraal staan.

Bij De Werkplaats gaan we tot in detail, en daarom werken we nauw samen met onze in-house fysiotherapeut. Zo bieden we niet alleen training aan, maar zorgen we ook voor een holistische benadering van jouw welzijn.

Durf verder te gaan dan alleen fitness.

Contact
Openingstijden
Social Media

Copyright ©2023 De Werkplaats. Gerealiseerd door FitAds