Personal Training Den Haag

Wil je je fitter voelen of juist pijnvrij kunnen bewegen? Wellicht wil je spiermassa opbouwen? Of wil je juist afvallen? Met Personal Training behaal je jouw persoonlijke doelen op de manier die het beste bij jou past. En met onze professionele begeleiding is dit een heel stuk effectiever, leerzamer en vooral een stuk leuker!

Om bij De Werkplaats in Den Haag Personal Training te volgen, hoef je absoluut geen sportschool type te zijn. Elk mens is uniek en heeft eigen doelen om bij ons aan de slag te gaan. En dat ook nog met uitzicht over zee! Mogen wij je begeleiden richting de beste versie van jezelf?

PERSONAL TRAINING ABONNEMENTEN

Kies je voor Personal Training bij De Werkplaats, dan ontvang je veel meer dan de 1 op 1 training zelf. Elk abonnement is inclusief deelname aan Small Group Trainingen en biedt altijd toegang tot de Free Gym op het terras van onze studio.

KOPER

Personal Training
272.50 /  maand
Prijzen zijn per persoon en inclusief BTW
 • 4 x Personal Training
 • 4 x Small Group Training
 • 1 x Voedingsconsult
 • Unlimited Free Gym
MELD JE AAN

STAAL

Personal Training
446.90 /  maand
Prijzen zijn per persoon en inclusief BTW
 • 8 x Personal Training
 • 4 x Small Group Training
 • 1 x Voedingsconsult
 • Unlimited Free Gym
MELD JE AAN

TITANIUM

Personal Training
621.25 /  maand
Prijzen zijn per persoon en inclusief BTW
 • 12 x Personal Training
 • 4 x Small Group Training
 • 1 x Voedingsconsult
 • Unlimited Free Gym
MELD JE AAN

MAATWERK IN PERSOONLIJKE TRAINING

Wij geloven dat hard werken wordt beloond. Als jij hard werkt aan jezelf, werken wij hard aan jouw persoonlijke training. Als personal trainers leren we je jouw doelstelling te behalen door middel van het geven van de juiste prikkels aan je lichaam. Elk lichaam is uniek, elke doelstelling is uniek en dus is ook onze begeleiding voor iedereen uniek. We begeleiden je in het traject, en brengen onze kennis over zodat jij ook later je eigen conditie in balans kunt houden. Een Personal Training traject bestaat uit enkele vaste onderdelen, maar is individueel afgestemd op jou als persoon;

Intake

eerst kennismaken
We maken kennis met elkaar en luisteren naar wat jij belangrijk vindt. Om een startpunt te bepalen gaan we je wegen en meten om een realistisch en haalbaar plan voor jou uit te zetten. Aansluitend gaan we samen aan de slag met jouw persoonlijke doelstelling!

Voeding

is de basis van elke doelstelling
We plannen een voedingsconsult in met onze eigen voedingsexpert. Je leert dat een gebalanceerd voedingspatroon jou gaat helpen om je doelstellingen te behalen. Gedurende de gehele periode ontvang je 24/7 support waarbij je altijd vragen kunt stellen aan jouw coach.

Training

we leren je hoe je moet trainen
Tijdens het trainen ontvang je 1 op 1 persoonlijke begeleiding van jouw personal trainer. Je leert je lichaam kennen en je ziet al snel verbetering. Dit is het eerste resultaat van jouw inzet! Daarnaast ontvang je ook nog een credit per week voor een Personal Group Training naar keuze.

Meten

zijn we goed op weg?
We gaan je regelmatig wegen en meten. Je zult merken dat dit de favoriete momenten worden, hier zie je dat hard werken wordt beloond! Aan de hand van de resultaten passen we je voedingspatroon en trainingen aan om gerichter op je doel af te gaan.

Extra's

hard werk mag worden beloond!
Door onze bijzondere samenwerking met Healthlab De Pier ben je ook in de gelegenheid om gebruik te maken van een floatsessie of massage met hoge korting! Een perfect cadeau voor jezelf na een sessie hard werken!

PERSONAL TRAINING STUDIO IN DEN HAAG

Onze Personal Training Studio in Scheveningen is gelegen op één van de meest unieke locaties van Nederland; op de Pier van Scheveningen. Het is altijd een cadeau om hier te komen, waar de zee elke dag een ander gezicht laat zien en het uitzicht nooit zal vervelen. Naast de indoor studio, trainen we ook buiten op het overdekte terras van onze studio; De Buitenspeelplaats. Direct naast onze studio tref je Healthlab De Pier, waar je heerlijk kunt ontspannen na een intensieve training!

WAAROM KIEZEN VOOR PERSONAL TRAINING?

Dat je inmiddels de overweging maakt om Personal Training bij De Werkplaats te volgen, betekent dat je de eerste stap al hebt gezet. Je wílt immers werk maken van jouw wens om fitter, beter, slanker of sterker te worden! Maar waarom zou je kiezen voor specifiek Personal Training? Enkele redenen waarom onze leden hebben gekozen voor Personal Training:

 • Voorkomen van blessures;
 • Stellen van haalbare doelen;
 • De bekende stok achter de deur;
 • Sneller resultaten boeken;
 • Niet weten waar je moet starten;
 • Kennis opdoen van technieken;
 • Doorbreken van een trainingsplafond.

Personal Training en Corona

Trainen bij De Werkplaats is altijd onder veilige en verantwoorde omstandigheden. Ook gedurende de huidige periode houden we rekening met gezondheidsrisico’s. Onze Training Studio in Den Haag is open volgens een goedgekeurd protocol, waarbij looproutes en desinfecterende procedures zijn ingesteld.

WAT KOST PERSONAL TRAINING?

Personal Training is een investering in jezelf, misschien wel je beste investering ooit! De juiste vraag is eigenlijk, wat levert het op? Dat vertellen we je graag tijdens een vrijblijvende intake. Er zijn verschillende abonnementen om Personal Training bij De Werkplaats te volgen, waaronder ook Personal Duo Training om samen met een vaste partner te trainen. Een Personal Training traject waarbij je al echt resultaten kunt boeken start al vanaf €65,50 per week. Tijdens de intake kijken we welk traject het beste bij jouw wensen en budget past. Voor elk uur Personal Training ontvang je een credit voor een Small Group Training erbij, waar we met maximaal zes mensen tegelijk trainen.

PERSONAL TRAINING ABONNEMENTEN

welk abonnement past bij jou?
KOPER
€272.50
4 x Personal Training, 4 x Small Group Training, Voedingsconsult en onbeperkt toegang tot de Free Gym
STAAL
€446.90
8 x Personal Training, 4 x Small Group Training, Voedingsconsult en onbeperkt toegang tot de Free Gym
TITANIUM
€621.25
12 x Personal Training, 4 x Small Group Training, Voedingsconsult en onbeperkt toegang tot de Free Gym
KOPER DUO - training voor 2 personen
€168.95
4 x Personal Training, 4 x Small Group Training, Voedingsconsult en onbeperkt toegang tot de Free Gym
STAAL DUO - training voor 2 personen
€288.85
8 x Personal Training, 4 x Small Group Training, Voedingsconsult en onbeperkt toegang tot de Free Gym

Alle prijzen zijn per maand en inclusief BTW. De minimale duur van een abonnement is 3 maanden en kan per kalendermaand worden opgezegd. Bovenop elk abonnement ontvang je ook korting bij The Health Club en The Fit Chef. Bekijk hier meer informatie over de Personal Duo Training.

KAN IK EEN PROEFLES OF INTAKE BOEKEN?

Jazeker! We laten je graag zien dat wij jou kunnen helpen met het behalen van jouw persoonlijke doelstellingen. Boek een proefles, maak kennis met onze trainers en leer hoe wij je kunnen helpen om jouw doelen te bereiken! Als je eerst samen met een van onze trainers jouw doelstellingen wilt bespreken, neem dan contact met ons op zodat we samen een intake kunnen inplannen. Zien we je binnenkort?

zij gingen je voor

BEOORDELINGEN PERSONAL TRAINING

Boek een gratis intake!

Kennis maken met de Werkplaats?
MELD JE AAN