fbpx

Reviews

Home   /  Reviews

Wat leden zeggen

Waarom mensen bij ons trainen

‘’Ik ben ook flink sterker. Voor ik hier sportte had ik weleens rugklachten, dat heb ik nu nooit meer.’’

Charlotte is 45 jaar en zit in de sales voor healthcare software.

Ik woon hier om de hoek, bij het Kurhaus. Zo zag ik dat De Werkplaats hier opende. Vervolgens heb ik een proeftraining gedaan en uiteindelijk 1,5 jaar personal training gedaan. Ik startte met 1 keer per week personal training en 2 keer per week een Small Group Training. Maar dat werd al snel meer. Inmiddels doe ik 4-5 keer in de week Olympic Weightlifting, Strength, Gymnastics, Crossbox en Mobility.
Charlotte
‘’Het is hier heel laagdrempelig, zonder poeha of ‘kijk mij nou eens’. Ik voel me totaal niet ongemakkelijk hier.’’

Eelko is 33 jaar, komt uit Wassenaar, is assistent filiaalmanager en volgt een HBO opleiding.

Ik heb vanaf de start hier gesport. En ik vind het zo fijn sporten hier, dat nu ik in Wassenaar woon nog steeds hier train. Het is zo laagdrempelig. Het is één grote familie en gezellig. Geen poeha of ‘kijk mij nou eens’, ik voel me totaal niet ongemakkelijk hier. Ik doe 2 keer per week per week personal training en 1 keer per week een Crossbox small group training.
Eelco
‘’Je bent aan zee, je traint buiten. Dat is echt een gevoel van vrijheid als je hier aan het sporten bent. En de lessen zijn steengoed’’

Roos is 50 jaar en eventmanager

Ik fiets 10 kilometer om bij de Werkplaats te trainen. Als dat geen dedication is! Ik kom hier echt voor de ongedwongen sfeer. En de zee, je traint buiten. Je hebt echt een gevoel van vrijheid als je hier aan het sporten bent. En de lessen zijn steengoed. Ik word op een goede manier gepusht om het maximale uit mezelf te halen. Want ik ben wel geneigd om een lichter gewicht te pakken. Maar dan zijn de coaches er wel scherp op dat het soms zwaarder kan. En dan lukt dat vaak ook nog! De trainers zien dus goed wat jouw potentie is. Dat vind ik gewoon gaaf.
Roos
‘’We hebben allebei een zeer hectisch gezinsleven en een drukke baan. Maar omdat we samen sporten houden we elkaar gemotiveerd en blijven we gaan!’’

Simona is 41 jaar, directie secretaresse en heeft een zoon van 6, Sabine is 38 jaar, copywriter en heeft twee zoons van 6 en 2.

Simona: We zaten altijd bij Onefit en kwamen hier dan 1 keer per week. Maar ik vind het veel leuker om op dezelfde locatie vaker te trainen. De coaches weten dan ook wat jij kan en helpen je beter te worden. En deze locatie zo aan zee is top. Buiten en binnen trainen is ideaal. Sabine: Tijdens de corona lockdown kon je hier gewoon buiten doorsporten. Dat haalde ons over de streep om Onefit op te zeggen en hier verder te trainen.
Simona
‘’Een vriendin raadde De Werkplaats aan. En ik vond het hier meteen fantastisch. De coaches doen het supergoed. Nu train in voor crossfitwedstrijden, ik ben echt hooked!’’

Nathalie is 31 jaar en werkt bij de overheid.

Ik was op zoek naar een fijne plek om te trainen. Dus via Onefit wat dingen geprobeerd. En uiteindelijk hier terecht gekomen, omdat ik de begeleiding supergoed vind. En het grappige is dat ik altijd heel erg sceptisch was over Crossfit. Ik zag vroeger als revalidatietrainer veel mensen op de behandeltafel met blessures door Crossfit. Ik heb er daardoor lang een aversie tegen gehad. Tot een vriendin De Werkplaats aanraadde. Ik vond het hier meteen fantastisch. De coaches doen het supergoed. Dat is nu 4 jaar geleden en ik ben echt hooked.
Nathalie
‘’Mijn tip voor als je wil beginnen: gewoon starten! Je hoeft niet meteen fit of sterk te zijn. Hier is alle ruimte om dat op te bouwen in een leuke omgeving.’’

Steffi is 31 jaar en psycholoog

Eerder trainde ik via OneFit op verschillende locaties. Eén van die locaties was de Werkplaats, waar ik het sinds de eerste training heel chill vond. Leuke, uitdagende trainingen, kleine groepen, goede trainers, een gezellige sfeer en dat alles op een toplocatie. Uiteindelijk ben ik na de eerste corona golf overgestapt naar de Werkplaats, omdat zij zo snel als dat kon weer begonnen met het aanbieden van trainingen.
Steffi
Contact
Openingstijden
Social Media

Copyright ©2023 De Werkplaats. Gerealiseerd door FitAds