fbpx

Small group lessen

Home   /  Small Group Lessen

Diensten

Wat zijn small group lessen?

Small Group Training is een intensieve manier van fitness training in een kleine groep van maximaal 8 personen. De trainingen zijn altijd onder begeleiding van een personal trainer en duren maximaal 60 minuten. Het grootste voordeel van Small Group Training zijn de lagere kosten per training als je het vergelijkt met Personal Training. Maar de trainingen zijn wel onder persoonlijke begeleiding.

Werkplaats Groepsfoto

Welke verschillende trainingen zijn er?

Crossbox

Crossbox is onze meest voorkomende trainingsvorm en combineert gewichtheffen, mobiliteit, gymnastiek en cardiovasculaire oefeningen in één training. Gedurende de training worden functionele bewegingen op een gevarieerde manier in een hoge intensiteit zo snel mogelijk uitgevoerd.

Strength

De Strength trainingen bieden een volle focus op het verbeteren van je kracht. Als je merkt dat je tijdens de Crossbox lessen moeite hebt met de voorgeschreven gewichten, dan is deze les echt iets voor jou!

Gymnastics

De Gymnastics les is voor alle niveaus! Leer nieuwe vaardigheden op de grond, in de ringen of aan de bar. In deze les werken we aan de basiskracht en vaardigheden die nodig zijn voor gymnastics (turnen). De focus ligt vooral op de techniek en uitvoering van de oefeningen. Er wordt gewerkt met eigen lichaamsgewicht en vooral getraind op kracht, mobiliteit en vaardigheid.

Olympic Weightlifting

Bij de discipline Olympic Weightlifting ligt de focus op het ontwikkelen van kracht en explosiviteit. Tijdens de lessen leren we je 2 verschillende oefeningen, de ‘Snatch’ en de ‘Clean & Jerk’, waarbij de barbell volgens 2 technieken vanaf de grond tot boven het hoofd wordt getild. Tijdens de training leggen we de volledige focus op het toepassen van de juiste techniek. Absoluut een aanrader!

Voordelen van small group trainingen

Rooster

Prijzen

Kies het pakket dat het best bij jou past

Koper

€67,86

Per 4 weken

Staal

€89,62

Per 4 weken

Titanium

€122,40

Per 4 weken

Strippenkaart

€138,70

Eenmalig

  • 3 maanden geldig
Testimonials

Wat onze klanten zeggen

Start nu!

Start nu en krijg 4 weken gratis groepslessen

Contact
Openingstijden
Social Media

©2023 De Werkplaats PT alle rechten voorbehouden. Gerealiseerd door FitAds