De leukste teambuilding van Den Haag

Wil jij je collega’s eens verrassen met een compleet andere teambuilding activiteit? Combineer fitness met teambuilding bij De Werkplaats in Den Haag. Strijd met teams tegen elkaar, blaas even wat stoom af en wordt met je team de winnaar van de dag! Werk jezelf even lekker in het zweet, voordat het tijd is voor pure ontspanning!

Teambuilding op de mooiste locatie van het land

Gelegen op De Pier van Scheveningen, biedt De Werkplaats een fantastische locatie voor een geweldige dag teambuilding. Werk samen met je collega’s naar doelen toe, strijd tegen elkaar in teams, maar alles met een sportieve twist. De activiteiten kunnen worden georganiseerd in de Training Studio, op ons geweldige terras “De Buitenspeelplaats” of op het strand van Scheveningen.

neem vandaag nog contact op

Compleet Teambuilding Arrangement

We faciliteren uitdagende workouts voor kleine en grote groepen. Het is mogelijk om een workout te combineren met de faciliteiten van de Health Lab, zoals bijvoorbeeld de sauna, een floatsessie of een massage. Uiteraard maken we de dag graag volledig compleet met een super gezonde lunch of diner!

Voorstel op maat

Wij maken voor iedere groep een workout op maat. Benieuwd naar wat wij voor jouw groep kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

WAT ZEGGEN ONZE BEZOEKERS?

BEOORDELINGEN

Boek een gratis intake!

Kennis maken met de Werkplaats?
MELD JE AAN